De voordelen van fitness elastieken

De fitness elastieken, ook wel resistance bands genoemd, zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een training. Resistance bands zijn elastieken gemaakt van 100% rubber en met verschillende weerstandsniveaus te verkrijgen. Dit veelzijdig en effectief fitness hulpmiddel kun je voor verschillende fitnesstrainingen gebruiken. Zo train je je lichaam niet alleen op kracht en balans, maar juist ook op flexibiliteit. Wil je een fitness elastiek kopen of wil je weten hoe je een full body workout kunt doen? Wij leggen je graag uit hoe je ermee traint!

Fitness elastiek kopen?

Fitness elastieken bestel je gemakkelijk online. Alle fitness elastieken in het assortiment van Fit Direct Sports bieden een professionele kwaliteit. Het fitness elastiek is een sterk elastiek gemaakt van 100% rubber en compleet naadloos waardoor deze lang mee kan gaan. De resistance bands zijn dunne ronde banden en hebben aan de uiteindes een handvat. Dit zorgt voor een betere houvast tijdens de oefeningen. Met de bijgeleverde clips zijn de verschillende weerstandsniveaus van de resistance bands makkelijk te combineren. De sterkte van de weerstand kun je herkennen aan de eigen specifieke kleur van de band. Daarnaast bevat de set twee enkelbanden zodat je ook de spiergroepen van je benen en billen kunt trainen. Je kunt de fitness elastieken makkelijk bevestigen aan de deur met de deurhanger voor een full body workout. Verder is het ideaal voor binnen en buiten, aangezien je deze bands makkelijk overal mee naartoe kunt nemen met de meegeleverde reistas. Wil je ook een fitnesselastiek kopen? Bestel onze fitness elastieken en boek eenvoudig progressie!

Professioneel gebruik van fitness elastieken.

Training met het fitness elastiek is enorm efficiënt voor de complete workout. Het is een veelzijdig en effectief fitness hulpmiddel waarmee je geleidelijk je spieren kunt opbouwen. Fitness elastieken zijn een gemakkelijk alternatief voor het trainingsmateriaal thuis of in de sportschool. Voornamelijk worden de fitness banden voor blessurepreventie, flexibiliteit en mobiliteit verbetering, kracht-/weerstandstraining. Topsporters zoals atleten, vechtsporters en voetballers gebruiken resistance bands intensief bij de trainingen. Ook bij herstel na een blessure zijn de elastieken zeer populair. Omdat je de weerstand bij de herstel-oefeningen steeds verder kunt opvoeren belast je de beschadigde spieren niet en zorg je ervoor dat je geleidelijk je spieren opbouwt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.